Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
       

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je od 1.3.2017 povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tato povinnost se nevztahuje: na platby dobírkou u dopravy Českou Poštou, nebo na platby převodem na náš účet. V takovém případě obdržíte daňový doklad, který nemusí obsahovat potvrzením o elektronickém zaevidování tržby (kódy BKP, FIK nebo PKP).

Doprava zdarma

Nechte si svoji objednávku doručit zcela zdarma při platbě převodem na náš účet, nebo přes Agmo.V tomto případě odešleme vaše zboží do 3 pracovních dnů od objednávky.(pro objednávky nad tisíc korun)

NOVINKY

arr3Nově naskladněnoNově naskladněno: Premium Aroma Liqua Elektronická cigareta ARAMAX Power 5000mAh... Liquidy... arr3ZlevněnoVážení zákaznici právě jsme zlevnili spoustu položek v našem e-shopu např.:Sety e-cigaret i kusové...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 40 Kč
do košíku:
naše cena 120 Kč

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 270 Kč
do košíku:
naše cena 100 Kč
do košíku:

KONTAKTY

e-cigaretashop.cz
Jánošíkova 1122/5
26601, Beroun-Město
tel: pro telefónické objednávky +420 733585003
napište nám
pro informace a osobní odběr BE +420 604287495
pro informace a osobní odběr HK +420 723578669


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli e-shopu Eliška Palečková, se sídlem Jánošíkova 1122/5, Beroun-Město, 266 01, IČ 88568971, zapsaná pod ev.č.ŽIVN/682/2012/LÁZ/4 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Dopravce Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Dopravce Zásilkovna s.r.o., Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů