Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
       

NOVINKY

arr3Nově naskladněnoNově naskladněno: Premium Aroma Liqua Elektronická cigareta ARAMAX Power 5000mAh... Liquidy...

KONTAKTY

e-cigaretashop.cz
Jánošíkova 1122/5
26601, Beroun-Město
tel: pro telefónické objednávky +420 733585003
napište nám
pro informace a osobní odběr BE +420 604287495
pro informace a osobní odběr HK +420 723578669


RECENZE Z HEUREKA.CZ

Přidáno: 28.03.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jak jsem jiz uvedl solidni a slusne jednání prodávajícího

Pro:

Kvalitni a rycle vyrizeni, zbozi tak jak avedeno tak take bylo

Proti:

O žádných nevim

 

Přidáno: 15.12.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

naprosto vpohodě obchod, bez obav doporučuji

Pro:

kvalitní zboží
komunikace
přehlednost

Proti:

o žádných nevím

 

Přidáno: 31.10.2013

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod s velkým výběrem zboží

Pro:

Velký výběr
Dobré ceny

Proti:

V internetovovém obchodě není jednoznačné, jestli je zboží na prodejně, nebo jen na skladě

 

Přidáno: 06.04.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

MOC SPOKOJNY.

Pro:

KOMUNIKUJI,PORADI JSOU SUPER.

Proti:

NEMA CHYBU

 

Přidáno: 26.01.2013

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nedoporučuji tento obchod. Prodávající neznají zboží, které prodávají, nebo ho vydávají za něco jiného. Nebyl problém s navrácením zboží, ale tyto úkony znamenají ztrátu pro kupující a to jak finanční (cca 130kc), tak časovou.

Proti:

Neznalost prodávaných produktů a jeho materiálové složení.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den pane Krejčí, k Vaší recenzi.
Za neznalost zboží jsme se Vám omluvili ( chybu jsme opravili i na e-shopu ) a nabídli Vám vrácení ceny za zboží. Opravdu nikoho z nás nenapadlo, že pod silnou vrstvou barvy se skrývá hliník.
Bohužel nebyli jsme tak pečliví ( s pilníkem ), jako Vy ani na tuto skutečnost jsme nebyli upozorněni dodavatelem.
Což je další věc k Vaší recenzi .Vámi opilovaný kus, který je znehodnocen a tudíž neprodejný jsme Vám neuhradili, ale v případě Vaše zájmu Vám jej zašleme.
Za další finanční ztrátu neneseme zodpovědnost., zbývající prostředky byly vynaloženy na přepravu zboží.
Děkujeme s přáním hezkého dne kolektiv
e-cigaretashop.cz
 

Přidáno: 27.11.2012

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zatím plná spokojenost,budu nakupovat znovu bez obav!
Vřele doporučuji a to už mám s obchodama nějakou tu zkušenost za sebou,je mi sice 63let ale abych lítal po obchodech,na to čas nemám,raději si vyberu na netu podobný o kterém píšu! Jsou spolehliví!

Pro:

sortiment

Proti:

sortiment

 

Přidáno: 01.10.2012

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

jsem spokojen

 

 

Přidáno: 13.08.2012

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Dopravce Česká pošta

 

Přidáno: 02.07.2012

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zboží mi došlo druhý den, žádný problém

 

 

Přidáno: 31.05.2012

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlá reakce na objednávku, seriozní jednání a rychlost dodání zboží.Možnost volby levného poštovného je také dost důležitá.

Pro:

Zboží které upřednostnuji za velmi přijatelnou cenu. V neposlední řadě cena poštovného./ možnost posílání doporuč.dopisem/Ostatní obchody mají poštovné velice drahé.

 

Přidáno: 03.05.2012

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

proste spolehlivy obchod

Pro:

dobra komunikace

Proti:

nevim o zadnych

 

Přidáno: 22.04.2012

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

obchod je v pohodě ,ale česká pošta ,má problémy ,někdy je dlouhá dodací lhůta ,kdyby byla PPL,je to OK.

Proti:

žádné

 
Poděkování

Děkujeme Vám všem recenzentům za vyplněné dotazníky. Děkujeme i těm, jejichž recenze se zde nezobrazují z důvodů nevyplnění všech bodů dotazníku.

e-cigaretashop.cz